برنج بیردانه باسماتی
برنج بیردانه باسماتی نوعی برنج سفید است که معمولاً در هیمالیا، هند و پاکستان کشت می شود و هند حدود دو سوم عرضه جهان را تولید می کند. برنج بیردانه باسماتی یک برنج دانه بلند است که با طعم آجیل سبک و عطر گل مشخص می شود و در غذاهای برنج دار استفاده می شود و به عنوان غذای جانبی نیز محبوب است.
انواع برنج بیردانه باسماتی
برنج بیردانه باسماتی معمولاً در انواع سفید و قهوه ای موجود است. برنج باسماتی سفید رایج تر است، اما برنج باسماتی قهوه ای را می توان در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی سالم یافت. برنج قهوه ای فیبر بالاتری دارد و طعم مغذی تر و قوی تری دارد و بافتی سفت تری را دارا است. همچنین مدت زمانی که برای پخت آن می گذارید از برنج سفید بیشتر است.
طرز پخت برنج بیردانه باسماتی
آشپزهای خانگی ترفندهای متفاوتی برای پخت برنج کامل دارند، اما هر بار چند مرحله را شامل می شود. برنج بیردانه باسماتی را بشویید تا آب آن کاملا شفاف شود و اجازه دهید خوب تخلیه شود. نسبت استاندارد برنج به مایع ۱ تا ۱ ۱/۲ است. به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید، محکم بپوشانید و بگذارید بجوشد تا آب جذب شود و برنج نرم شود. برخی از دستور العمل ها برنج را ابتدا خیس می کنند و باعث لطافت آن می شود، اما نیازی به آن نیست.
برنج باسماتی با غذاهای مختلف هندی سرو می شود، زیرا دانه های آن وقتی با سس سرو شوند ترکیب جالبی را به وجود می آورند. همچنین برای تهیه پلو، می توان این برنج ها را با مواد دیگر سرو کرد، برای مثال می توان آن ها را با لوبیا، نخود و غلات دیگر پخت. پلوها احتمالاً از هند سرچشمه گرفته اند اما به سرعت گسترش یافته و اکنون در بسیاری از نقاط جهان رایج هستند.
برنج باسماتی چه مزه ای دارد؟
در مقایسه با انواع دیگر برنج، برنج بیردانه باسماتی کمی تند است. در مقایسه با سایر مواد خوش طعم تر هستند، مزه ای ملایم دارند، و در ادامه باید گفت که رایحه آن ها بسیار معطر است. هنگامی که به درستی پخته شود، دانه های نرم له نمی شوند و می توان آن ها را به راحتی جدا کرد و فاقد چسبندگی هستند. برنج به خوبی با کاری و غذاهای ملایم و خوش طعم ترکیب می شود و گفتنی است که مکمل دیگر غذاها است اما تحت الشعاع قرار نمی گیرد.
برنج باسماتی یک غذای خوشمزه و خوش طعم ایجاد می کند یا می توان آن را کمی با ادویه جات معطر ترکیب کرد. برای پلوها یا تهیه تهدیگ، یا یک غذای برنج دار ایرانی، عالی است .
– برنج باسماتی هندی وگان
– برنج سیب زمینی و باسماتی
– تهدیگ (برنج ایرانی)
سخن پایانی:
اگر برنج باسماتی را محکم ببندید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید، می توانید در بسته بندی اصلی خود بگذارید. باید ظرف چند ماه آن را استفاده کرده و تمام کنید. برای نگهداری طولانی تر (حداکثر تا یک سال)، در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی محکم نگهداری کنید. برنج قهوه ای باسماتی را همیشه باید در ظرفی محکم نگه داشت و این گونه چند ماه در انبار دوام می آورد.
برای خرید برنج بیردانه ، فرم زیر را تکمیل بفرمایید تا کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند…