برنج ایرانی
برنج ایرانی ، یکی از بهترین انواع برنجی است که در جهان کشت می شود و از عطر و بوی بی نظیری برخوردار است. شهرت و آوازه ی برنج ایرانی در همه دنیا وجود دارد، و سالانه مقدار زیادی از برداشت برنج ، به کشورهای خارجی صادر می شود. برنج ، یکی از منابع مهم انرژی محسوب می شود و برنج ایرانی یکی از معدود برنج هایی است که تمام این منابع مهم غذایی را در خود جا داده است.
همان گونه که می دانید، برنج یکی از غذاهای مهم در وعده های غذایی مردم ایران محسوب می شود و خواص زیادی برای بدن دارد. یکی از خواص برنج ، مفید بودن آن برای کاهش چربی و فشار خون است. زیرا دانه ی برنج به خودی خود فاقد هر گونه چربی می باشد و این علت سبب می شود، با خوردن برنج البته بدون نمک و روغن چربی و فشار خون کاهش یابد.
برنج دانه ای است که، در مناطق پرباران کشت می شود و برنج ایرانی نیز در مناطقی مانند مازندارن که باران زیادی می بارد رشد می کند و از کیفیت خوبی برخوردار است.
هر فردی برای پخت برنج ایرانی روش مخصوص به خود را دارد، اما روشی که در بیشتر مناطق برای پخت برنج ایرانی مرسوم است، خیساندن آن بانمک، قبل از پخت، به مدت چند ساعت است. بعد از طی این مدت، برنج خیسانده را آبکش کرده و در آبی که با نمک مخلوط کرده اید و در حال جوشیدن است، می ریزید و صبر می کنید تا برنج پخته شود و قد بکشد. البته نباید این مرحله به حدی برسد که برنج له شود. سپس برنج را آبکش نموده و در قابلمه می ریزید و دم می کنید.
برای خرید برنج ایرانی مرغوب می توانید فرم زیر تکمیل نمایید.