تن ماهی ارزان
تن ماهی ارزان ، را باید از مراکز یا سایت هایی تهیه نمود که اطمینان از سالم بودن آن، محرز شده باشد. بدین معنی که هر تن ماهی ارزان ، بی کیفیت نیست و نباید عنوان کرد که چون از قیمت پایینی برخوردار است، از کیفیت مناسبی نیز برخوردار نمی باشد. از این رو هر تن ماهی هم که گران باشد، صد در صد با کیفیت نیست.
به طور معمول، پزشکان توصیه می کنند که مردم حداقل هفته ای ۲ بار ماهی مصرف کنند. اما گاهی به دلیل گران بودن قیمت ماهی ، اقشار کم درآمد جامعه شاید نتوانند، ماهی خریداری نمایند. در این زمان توصیه می شود که از تن ماهی به جای ماهی تازه استفاده شود. البته توصیه می شود، از تن ماهی هفته ای یک بار استفاده گردد.
دراینجا سوال پیش می آید که، آیا ارزش غذایی تن ماهی و ماهی تازه با یکدیگر یکسان است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که: اگر ماهی که قرار است به کنسرو تبدیل شود تازه باشد و در زمان کوتاهی و در شرایط کاملا بهداشتی به کنسرو تبدیل شود، می تواند ارزش غذایی برابر با ماهی تازه داشته باشد.
البته درمورد بهداشت تن ماهی باید گفت، کارشناسانی که وظیفه نظارت بر روی مواد غذایی را دارند، از نظر بهداشتی کاملا روی مواد غذایی حساسیت دارند. یکی از موضوعاتی که کارشناسان روی آن نظارت دارند، روغن استفاده شده در تن ماهی است. به طور معمول باید از روغن ماهی برای تهیه ی کنسرو استفاده شود، اما بعضی از تولید کنندگان روغن های دیگری نیز به تن ماهی می افزایند، که باید حتما روی قوطی تن ماهی ذکر شود.
یکی دیگر از ابهاماتی که برای بعضی از افراد وجود دارد، این است که آیا در تولید تن ماهی ارزان از مواد نگهدارنده استفاده می شود؟ که در پاسخ به این افراد باید گفت که، به هیچ عنوان مواد نگهدارنده ای در کنسرو ماهی استفاده نمی شود.
اگر مایل به خرید تن ماهی ارزان هستید فرم زیر را تکمیل نمایید.