تن ماهی صادراتی
تن ماهی صادراتی ، محصولی است که برای رفع نیاز خانواده ها و همچنین خرید محصول درجه یک، اقدام به فروش آن نموده ایم. تن ماهی صادراتی با حفظ خواصی که دارد، می تواند تمام انرژی لازم برای یک وعده ی غذایی کامل را فراهم نماید. همچنین تن ماهی صادراتی یکی از غذاهایی است که توسط افرادی که زمان کمی برای پخت غذا دارند، استفاده می شود.
اما قبل از استفاده از تن ماهی با هر مارک و برندی، توجه به نکاتی درباره ی این غذای لذیذ الزامی است. بنابراین در این مقاله به توضیح مختصری درباره ی استفاده از تن ماهی ارزان ، می پردازیم.
- اولین نکته درباره ی تن ماهی این است که، این محصول غذایی همیشه باید در دمای ثابتی قرار داشته باشد و از قرار دادن آن در فضاهایی که دائما تغییر دما اتفاق می افتد، باید خودداری شود.
- دومین نکته این که، قبل از استفاه از تن ماهی، این محصول حتما باید در مدت زمان معینی جوشانده شود. به دلیل این که تمام کنسرو های ماهی ، دارای سمی هستند که این سم نسبت به دمای ۱۰۰ درجه حساس می باشد و در این درجه حرارت به سرعت از بین می رود. به همین دلیل گفته می شود که تن ماهی باید قبل استفاده ۲۰ دقیقه جوشانده شود، تا سم موجود در آن از بین برود.
- همچنین، از خوردن تن ماهی با مزه ی فلفلی جدا خودداری کنید. زیرا با توجه به طعم فلفلی مشخص می شود که در تن ماهی سمی به وجود آمده است که، این سم در مقابل حرارت هم مقاوم است و از بین نمی رود.
- اگر تن ماهی را خریداری کردید و متوجه شدید بیش از اندازه شور است، از خوردن آن اجتناب کنید. زیرا مشخص می شود کارخانه ی تولید کننده برای ماندگاری بیشتر تن ماهی ، از نمک بیشتری استفاده کرده است.
- روغنی که در تن ماهی وجود دارد، به دلیل اینکه جزو روغن های ناسالم و مضر است غیرقابل استفاده است و از خوردن آن باید اجتناب نمود.
این نکات موارد مهمی در استفاده ای کنسرو ماهی است، که باید به آن ها توجه شود. اما در حقیقت باید گفت ماهی ، یکی از مواد غذایی لازم در رژیم غذایی انسان ها است. به همین دلیل، پزشکان به استفاده ی مکرر از ماهی در رژیم غذایی تاکید دارند. البته استفاده از تن ماهی هفته ای یک بار توصیه می شود.
تن ماهی صادراتی می تواند، یکی از وعده های غذایی خوشمزه برای کودکان و حتی بزگ ترها باشد.
برای خرید تن ماهی صادراتی جهت مصارف صادراتی در کشورهای همسایه ایران فرم زیر را تکمیل نمایید.