چای لاهیجان
چای لاهیجان به عنوان بهترین چای ایرانی معرفی شده است. برای توضیح این موضوع، در این مقاله به معرفی چای لاهیجان برای افرادی که با این چای آشنایی کامل ندارند، می پردازیم. در کشت و چیدن چای لاهیجان نکاتی وجود دارد، که در اینجا به برخی از مهمترین نکات اشاره می شود.
- چای لاهیجان در فصل های خاصی از سال چیده می شود. معمولا فصول بهار و تابستان و پاییز، فصل چیدن چای است. که فصل بهار، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در فصل بهار به دلیل این که گیاه چای برگ های درشت تر و ساقه ی نازک تری دارد، طعم چای بهتر و رنگ آن خوش رنگ تر است. هر چه به فصل پاییز نزدیک می شود برگ ها ریزتر و ساقه ها درشت تر می شود که این موضوع در کیفیت چای بسیار تاثیر گذار است.
- همچنبن هر چه برگ های چای درشت تر باشد، زمانی که خشک می شود عطر آن بیشتر و رنگ آن بسیار بهتر و همچنین خواص آن بیشتر از چایی است که برگ های آن ریزتر است. چای لاهیجان، از برگ های درشتی برخوردار است و این خصوصیت یکی از نکات قابل ذکر برای معرفی چای لاهیجان می باشد.
- چایی که در لاهیجان کشت می شود به دلیل شرایط جغرافیایی، از عطر بیشتری برخوردار است.
- عطر و طعم چای لاهیجان طبیعی است و هیچگونه مواد افزودنی و اسانسی به آن اضافه نشده است.
به دلیل این که چای ، یکی از مهمترین نوشیدنی های ما ایرانیان محسوب می شود، پزشکان دائما تاکید می کنند که چایی استفاده شود که بدون اسانس و مواد افزودنی مصنوعی باشد. چای ایرانی بدون هیچگونه اسانسی می باشد، که البته در انتخاب نوع چای ایرانی نیز باید دقت شود و چای ایرانی خوب خریداری شود.
می توان گفت: چای لاهیجان بهترین و خوش طعم ترین چای ایرانی است، که از آن می توان روزانه به عنوان یک نوشیدنی خوش عطر و طعم استفاده نمود، که البته از خواص دارویی آن نمی توان چشم پوشی کرد.
اگر مایل به خرید چای لاهیجان هستید، می توانید فرم زیر را تکمیل بفرمایید تا کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.